UI Designer og Digital Konceptudvikler

k

Om Videncentret  Bolius
Videncentret Bolius har siden 2002 arbejdet for at forbedre livskvaliteten for alle gennem deres bolig. Over en million danskere får årligt glæde af den viden, når de søger svar på deres spørgsmål hos Bolius, og 200.000 danskere forbedrer årligt deres bolig med udgangspunkt i rådgivning fra Bolius. Bolius ligger typisk på top 20 listen fra Dansk Online Index over de største internetmedier i Danmark og samme tendens fortsætter. 

Bolius arbejder også med at sætte dagsorden på en lang række forskellige områder. F.eks. arbejder de p.t. med indsatser som Bo trygt!, Radonfrithjem og Vandet kommer –  og nyt projekt, Bobæredygtigt – at få danskerne til at leve og bo mere bæredygtigt i deres hjem.

Jobbet
Som UI designer og digital formidler, vil du arbejde sammen med udviklere, projektledere, udbredelsesfolk (marketing) og journalister for sammen med dem at skabe koncepter, der bidrager til at øge livskvaliteten for danskerne gennem deres boliger. 

Som UI designer er har du en særlig rolle i at arbejde for at optimere brugervenlighed og adfærdsdesign i de digitale produkter under hensyntagen til andre faktorer, der kan spille ind i en løsning. Du skal være selvkørende i forhold til arbejdet med digitalt design og kunne bidrage til den digitale udvikling af koncepter og løsninger. 

Du arbejder hjemmevant med at udvikle og formidle designkoncepter og gennem dit mangeårige arbejde med digitale platforme, har du en dyb forståelse for digital formidling og design. Du kan sætte dig ind i komplicerede emneområde og have en forståelse for, hvordan man med digitale løsninger kan skabe adfærdsændringer hos målgruppen (det er ikke et krav at du i denne rolle kan kode). 

Du har ansvar for at kravspecificere dine opgaver og sikre en realistisk proces sammen med dine kollegaer. Du har en god forståelse for at arbejde med målgruppe og behov.

Projekter
Du deltager i aktuelle projekter, som Bo Bæredygtigt, Bo trygt  og sparring omkring bedre brugeroplevelser på digitale produkter som Danmarkskort, beregnere og visualisering af data. Og helt centralt er dit arbejde med UI-design opgaver på bolius.dk. Derudover vil der være fast deltagelse i Adfærdsdesign-gruppen, projekter omkring de visuelle indsatser, designguide optimering og Bolius.dk-arbejdsgruppen.

Opgaver og ansvar

 • Som UI designer og digital konceptudvikler sikrer du, at vores designguide er et levende værktøj, der ligger en brugerorienteret linje for, hvordan Bolius som videncenter arbejder med digitale produkter og services. UI og design på bolius.dk udvikles i samspil med redaktøren af bolius.dk og den digitale chef.
 • Du har ansvaret for den grafiske linje i designguiden ift. bolius.dk (og app). Denne opgave koordineres med andre interne aktører.
 • UX design, har du høj forståelse for og UX design ligger som en naturlig del af dit arbejde med UI. Du ”taler” brugerens sag i arbejdet med design.
 • Ansvar for igangsætning af studentermedhjælpere med henblik på at uddelegere UI design opgaver. 

Din profil:

 • 4+ års erfaring med UI design og digital konceptudvikling.
 • Din konceptudvikling tager udgangspunkt i brugerbehov. Du kan vise konkrete eksempler på løsninger, hvor du har været den drivende kraft bag konceptet.
 • Erfaring med at skabe brugercentret visuelt design (UI design) og god forståelse for UX design.
 • Evnen til at skabe fordybende oplevelser og adfærdsændrende produkter til både web- og native mobile.
 • Erfaring med designprogrammer som UX pin, Figma, Adobe XD eller lignende.
 • Du kan samarbejde og overlevere til frontendudviklere.
 • Erfaring fra lignende job eller fra samme rolle i et digitalt bureau.

Personlige kompetencer

 • Evnen til at indgå i faglige sammenhænge, hvor formålet er at skabe det muliges kunst.
 • Gejst til at inspirere til forbedring af processer og produkter.
 • Evnen til at dele ud af viden og metoder med henblik på at involvere og løfte opgaver sammen med kolleger, der ikke har samme erfaring med UI og UX design samt digital koncepter. 

Du vil blive ansat i afdelingen Bolius Digital og refererer til Digital Chef, Claus Mackinney-Valentin.

Hvem er Bolius
Du kommer til at arbejde i en digital afdeling med det beskedne mål at skabe øget livskvalitet for danskerne. Den digitale afdeling driver alle digitale platforme i Videncentret Bolius, herunder men ikke begrænset til bolius.dk, og du vil blive omgivet af dygtige kollegaer, som også er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Videncentret Bolius er ejet og finansieret af foreningen Realdania, og derfor er vi 100% ikke-kommercielle. Det betyder, at vi i hverdagen ikke er styret af salg og bundlinjer, men at vi kan fokusere på vores kerneopgave med at skabe og udbrede viden om boligen, der kan komme alle danskere til gode.

Vi er gode til at fejre hverdagen. Vi fejrer sommerens varme dage med en ispause. Vi fejrer fødselsdage med flag. Vi holder jul med hjemmelavet julepynt, julebingo og pakkekalender. Vi kæmper med og mod hinanden i bordtennis og bordfodbold. Og vi griner med og af hinanden. Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til fleksibilitet. Fleksible arbejdstider, der sikrer ro på arbejdet og i privatlivet, og muligheden for hjemmearbejdsdage. Vi arbejder og udvikler os i et højt tempo, og derfor prioriterer vi også den enkelte medarbejders udvikling og uddannelse højt.

Har du spørgsmål, så tag fat i Induce, Bodil Haumann på mail bodil@induce.dk eller direkte på tlf. 21607013. Søg stillingen ved at sende CV og ultrakort skriv om din motivation for stillingen til bodil@induce.dk.

Er du interesseret i rollen?