Rekruttering

Rekruttering af digitale profiler

Udviklingen inden for det digitale felt går så stærkt, at det kan være vanskeligt at vide, hvilke kompetencer og roller man som virksomhed har brug for, hvor man finder dem og hvordan man screener de kandidater, man får kontakt til. Og om man skal ansætte dem fast på fuldtid eller deltid/i en komprimeret stilling, i en projektansættelse med tidsbegrænsning, som freelancer/konsulent eller det i stedet er bestyrelsen, der har brug for at få tilført en profil med en stærk digitale forståelse.

Uanset jeres overvejelser eller behov kan vi hjælpe.

Bodil Haumann
+45 2160 7013
bodil@induce.dk

Indsigt i den digitale forretnings behov

Som kunde hos Induce får du del i vores omfattende viden om, hvilke faglige og personlige kompetencer, der er behov for i en digital forretning – fra konceptualisering af forretningsideen, over udvikling og kommercialisering af produktet, til idriftsættelse og løbende interaktion med brugerne.

Gennem dialoger med virksomheder og kandidater, har vi opbygget en rigtig god indsigt i, hvilke digitale kompetencer og roller, der bliver efterspurgt.

Personligt kendskab til kandidaterne

Som kunde hos Induce får du adgang til vores kandidatnetværk, som tæller de mest talentfulde og erfarne digitale profiler inden for digital forretningsudvikling, user experience, e-commerce og marketing/kommunikation.

Vi møder kandidaterne ansigt-til-ansigt og oftest inden der er tale om et konkret job. På den måde holder vi først og fremmest fokus på, hvad kandidaten er dygtigst til og brænder mest for – og ikke hvordan kandidaten kan presses ned i et konkret stillingsopslag. Vi holder os løbende ajour med deres karriere og dermed også på den digitale udvikling generelt.

Hjælp til afklaring

Uanset om du endnu ikke ved, hvilke kompetencer, din virksomhed har brug for eller om du allerede har en klar idé om, hvilken profil du er på udkig, kan vi hjælpe dig.
Vi afklarer dit behov gennem rådgivning, hvor vi udfordrer jeres opfattelse af, hvad en stærk profil er. Nogle gange taler talent og motivation højere end erfaring og nogle gange har den rigtige kandidat en helt anden baggrund end I forestiller jer. Andre gange sker den bedste afklaring ved, at I møder en af vores kandidater før en egentlig rekrutteringsproces er sat i gang.

Newsletter til virksomheder

Induce 2018