Connecting

Hyro

Intelligent match mellem digitale jobs med digitale talenter

Er du stærk inden for et eller flere af felterne digital forretningsudvikling, user experience, e-commerce og marketing/kommunikation og vil du have adgang til drømmejobbet og karriereudvikling, er Hyro det helt rigtige sted for dig. Både som specialist og som leder.

Hyro er Induces by-invitation-only karriere- og netværksplatform og er den eneste platform, der ved hjælp af en algoritme laver en præcis match mellem dine ønsker og nye digitale jobs hos vores kunder.

Din erfaring, men endnu vigtigere, dine ønsker

Måske drømmer du om et nyt job på fuld tid, deltid, projektansættelse eller som freelance/konsulent.

Måske er du slet ikke jobsøgende lige nu.

Måske ser du en udviklingsmulighed i at blive medlem af et advisory board/bestyrelse, et netværk, som digital ekspert eller som mentor/mentee i en B2B, B2C, en stor corporate, et bureau eller en start-up.

Men en profil i Hyro skaber du et stærkt udgangspunkt for at blive matchet med lige præcis de muligheder, som du går og drømmer om – på det tidspunkt i din karriere, hvor det passer dig.

  • Brug 15 minutter på at udfylde din profil i Hyro
  • Bliv matchet med spændende muligheder
  • Anbefal og invitér andre digitale professionelle til Hyro

Blev optaget i Hyro

Opret dig på dig ind på karriere- og netværksplatformen Hyro, der er befolket af mennesker inden for digital forretningsudvikling, kommunikation, UX og ebusiness. Der har du – efter dine ønsker – mulighed for at blive matchet up med jobs, advisory boards, mentor/mentee, netværksgrupper mv.

Det tager 10-15 min. at udfylde din profil og du kan oprette dig her.

Fokus

Er du i tvivl om din baggrund og ønsker matcher vores fokus så kontakt os endelig og/eller se om du kan genkende dig selv her:

Digitale professionelle

Newsletter til virksomheder

To vejs match – personlighed & kultur

I alt for mange tilfælde bliver en rekrutteringsproces en lidt for ensidig affære, hvor det er virksomhedens test & vurdering af kandidaten der dominerer, mens kandidatens mulighed for at vurdere jobbet og virksomheden er begrænset.

Hyro skaber mere balancerede og transparente matches ved på den ene side at holde kandidaternes beskrivelse af deres personlighed op med den profil virksomheden søger OG på den anden side ved at holde virksomhedernes beskrivelse af deres virksomhedskultur op mod kandidaternes præferencer og dermed angivelse af den virksomhedskultur de trives bedst i.

Kan + vil + skal = match

Induce 2018