Ledige digitale stillinger Justt

Digitale stillinger i Justt

Justt er i fuld sving med en ambitiøs vækststrategi og er løbende udkig efter profiler der kan støtte op om deres planer. Lige nu er der ingen åbne stillinger, men hvis du er nysgerrig på at høre mere om Justt, så tag endelig fat i os.

KONTAKT

Christopher Sachse Aaris

+45 42940142

christopher@induce.dk

Om Justt

Justt hjælper små og mellemstore virksomheder med at spare masser af tid og penge på indkøb af varer og services til deres daglige drift – fra kontorartikler til kaffeautomater. Via deres online indkøbsportal www.justt.com har medlemmerne nem adgang til at købe ind hos de mange leverandører og får et unikt overblik over deres indkøb af varer og services.

Store ambitioner

Justt har en vision om at levere ”Supply As A Service” til deres medlemsvirksomheder og ”Sales As A Service” til leverandørerne. Det forudsætter, at Justt er en 100 % data- og indsigtsdrevet digital virksomhed. Derfor er indsigtsbaseret og personaliseret salg, marketing og kundehåndtering helt centrale begreber.

Justt har – under andet navn – eksisteret i mere end 15 år og er en succesfuldt drevet forretning, som har været igennem en digitaliseringsfase. Nu står Justt overfor en stærk vækst med stærke ambitioner om at tiltrække, konvertere, aktivere og engagere medlemmer både nationalt og internationalt. Der kommer flere digitale stillinger og det bliver både spændende, lærerigt og ikke mindst sjovt.