Kernen er netværket

Induce bygger på selve tesen om, at et godt netværk er helt centralt for, at vi som mennesker kan vokse – både personlig og faglig, som individer, som teams og som virksomheder. Faktisk er netværk jo det, vi lever af, når det kommer til stykket.

Vi tror på, at det at give – ved at sætte gode folk i forbindelse med andre gode folk – skaber mulighed for, at der opstår ny energi. Og at den gode energi kommer tilbage i form af kandidater, der elsker deres nye job og virksomheder, der gerne vil have flere af den slags kandidater.

Når du møder os, vil du opleve, at vi bruger vores netværk til at matche dygtige folk med nye, spændende digitale muligheder: Nyt job, ny medarbejder, nyt projekt, ny digital ekspert, ny freelancer, nyt advisory board, nyt bestyrelsesmedlem, ny netværksgruppe, ny mentor, ny mentee.

Vi vil altid gerne udvide og udvikle vores netværk med nye bekendtskaber og gamle venskaber. Og åbner gerne vores netværk for nye kandidater.

I Induce hjælper vi dig til at møde de rigtige mennesker i vores stærke netværk af digitale specialister. Med udgangspunkt i vores forståelse for digitale muligheder og udfordringer sætter vi os ind i din virkelighed og finder det rigtige match til dig – om du så har brug for inspiration, input fra digitale specialister, at møde ligesindede, rekruttere en ny medarbejder eller selv har brug for sparring i forhold til din egen rolle/karriere.

Solid erfaring med digital rekruttering

Med Induce som din rekrutteringspartner får du tilsammen mere end 25 års erfaring med rekruttering og rådgivning af virksomheder om opbygning og udvikling af deres digitale teams.

Vi har en baggrund inden for bl.a. IT og digital bureau som recruiters og HR-chefer, og med flere end 400 ansættelse til C20 virksomheder, start-ups og digitale bureauer, har vi opbygget et omfattende netværk og en solid forståelse for den digitale forretnings ressourcekrav og kompetencebehov.

Bodil Haumann

Bodil Haumann

Partner and Co-founder

Head hunting & executive search
Rekruttering
Coaching
Karriererådgivning

+45 2160 7013
bodil@induce.dk

Christopher Aaris

Christopher Aaris

Partner and Co-founder

Opbygning af stærke digitale teams
Headhunting & rekruttering
Karriererådgivning
Freelance-formidling

+45 4294 0142
christopher@induce.dk

Kig forbi!